lopende band

TURBOO-Automatiseringsco. Ltd is een high-tech onderneming, die zich in turnstile poorten sinds 2006 specialiseert. Het is HOOGSTE fabrikant 3 van automatische barrièreturnstile poorten in China.
 

Wij hebben onze eigen fabriek 20000 vierkante meters in Shenzhen-stad, bijna 500 vierkante meterslaboratorium, 400 vierkante meterstoonzaal. Er zijn meer 150+-octrooien op technisch & ontwerp. Het verzekert Turboo om hoogte te verstrekken - kwaliteitsturnstile het de barrièrepoorten en goed handhaven de dienst.

 

Turboo Automation Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

 

OEM / ODM

De specialistische kennis en de vaardigheden worden gebracht aan TURBOO door elk lid van het team, dat TURBOO toelaat om brede waaier van uitstekende poortautomatisering van driepootturnstile, de poort van de klepbarrière, de poort van de schommelingsbarrière, volledig-hoogteturnstiles, wegblocker te vervaardigen en aan te bieden allerlei de autooplossingen van de poortenenz. elektronische veiligheid en OEM/ODM oplossing.

 

Turboo Automation Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

R & D

TURBOO-het bedrijf is altijd geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling en innovatie van nieuw product en de gestage achtervolging van de kwaliteit van traditionele producten geweest. In Oktober 2016, het van de de Automatiseringsonderzoek en ontwikkeling van Turboo van de bedrijf afzonderlijk opstelling centrum, met bureaugebied die meer dan vierkante 1500 en het bestaande onderzoek en ontwikkeling en ander verwant personeel die meer dan 50 mensen, tegelijkertijd de zijn zijn, hebben wij laboratoria, testruimten en professionele kwaliteitscentra. De sterke sterkte van onderzoek en ontwikkeling maakt Turboo heeft de capaciteit van klanten snelle aanpassing, en de meer eenvormige en stabiele normalisatie van de productvorm, ver meer dan hun tegenhangers in ongeveer 5000000 keer en meer betere veiligheid. Wij hebben bijna honderd octrooien, met de Europese Unie certificatie van Ce gewonnen.

 

Turboo Automation Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

 

 

Laat een bericht achter