Turboo Automation Co., Ltd

  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Turboo
Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 10000000-11000000
Opgericht Jaar 2011
Export pct 80% - 90%

Inleiding

TURBOO-Automatiseringsco., Ltd is een high-tech onderneming, die zich in R&D, productie, verkoop en de diensten van de producten van de poortautomatisering in China specialiseert. Wij zijn geïmpliceerd in poortautomatisering sinds 2011.


Ons hoofdmarktaandeel wordt overzee bijgedragen door waar in zuidoosten worden gevestigd, Europa van het Oosten, Amerika enz. De kopers komen uit meer dan 140 landen. Voorts nemen wij last ook van zeer goed marktaandeel in binnenlands. Met zijn stabiel en hoog - de kwaliteitsproducten evenals de geschikte en uitstekende diensten, TURBOO hebben zeer goede reputatie in de industrie en vertrouwen onder cliënten en partners bereikt.


Onze turnstiles en poorten worden ontworpen om veiligheid te verbeteren en arbeidskrachten te optimaliseren op uw ingangspunten. Deze systemen zullen u van efficiënte en elegante controle van individuele toegang tot uw gebouw voorzien. Zij zijn ongecompliceerd om te installeren, gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te handhaven. De producten van „TURBOO“ vinden een brede toepassing op industriële ondernemingen, het leven tuin, de bouwbureaus, winkels, musea, veiligheidsinstallaties, gevangenissen, kernenergieinstallaties, luchthavens, spoorwegen, zeehavens, tentoonstellingscentra, skiresorts, geschiktheid, en andere gebieden.

 

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Vanaf 2006 tot 2010, is Turboo handelsbedrijf voor alle veiligheidsproducten.

 

In Oktober 2011, wordt Onze nieuwe fabriek slechts voltooid met 10 personeelsleden, die bij poortautomatisering betrokken is. Maar bij het eerste jaar, kregen wij alle cenimasprojecten van Filippijnen SM, bijna 400 eenheden turnstile.

 

In Juli 2014, met de verhogingsvraag van vervaardigingsvermogen om onze klantenorden te ontmoeten, legde Turboo een standaardturnstiles manfacturebasis met fabriek 5000㎡ in Dongguan-de Provincie van Stadsguangdong vast.

 

 

In Oktober 2014, met contiously het kweken van verkoopafdeling, bewogen wij ons aan het nieuwe bureau buliding, en begin aan bulid één grotere fabriek om aangepaste producten in Shenzhen-Stad te produceren. Door de R&D-afdeling op te richten, kunnen Turboo allerlei oplossingen verstrekken om aan de behoeften van klanten te voldoen.

 

In November 2016, hebben wij één die fabriek 10.000 ㎡ in Shenzhen-stad, met bijna 300 m2-laboratorium wordt gevestigd.
Er is 50+-personeel in R&D-team, meer 150+-octrooien op technisch & ontwerp. Het verzekert Turboo om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten en het goed handhaven de dienst.

 

In 2020, bouwt Turboo fabriek nog eens 10.000 ㎡ in Fuzhou-stad, om aan de marktbehoeften te voldoen.

 

Nu heeft Turboo zeer goede reputatie in de industrie en vertrouwen onder cliënten en partners bereikt

 

In 2023, heeft Turboo meer dan 20.000 vierkante metersfabriek met inbegrip van Shenzhen-Hoofdkwartier en Fuzhou-fabriek, en meer dan 200 personeelsleden.

 

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Dienst

TURBOO heeft de moderne wijze van ondernemingsbeheer, efficiënte manier van productontwikkeling evenals strikt systeem voor kwaliteitscontrole uitgevoerd, dat de producten en de diensten van TURBOO onophoudelijk het hoogste rangschikken heeft gemaakt. De specialistische kennis en de vaardigheden worden gebracht aan TURBOO door elk lid van het team, dat TURBOO toelaat om brede waaier van uitstekende poortautomatisering van driepootturnstile, de poort van de klepbarrière, de poort van de schommelingsbarrière, volledig-hoogteturnstile, wegblocker te vervaardigen en aan te bieden allerlei de autooplossingen van de poortenenz. elektronische veiligheid.

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

TURBOO verleent OEM en ODM de diensten. Team van R&D van TURBOO het sterke en de grote fabriek laat ons toe om standaard en aangepaste turnstiles te vervaardigen.

 

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Ons Team

Inspireert het harde werk van Turboo van gloriegetuigen, succes ons aan stap voorwaarts. De sterke merksterkte en de perfecte klantenservice maken Turboo-tot het uitvoeren aan meer dan 140 landen overzee, die oplossingen van intelligente turnstiles verstrekken voor verschillende klanten rond de wereld.

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA Turboo Automation Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Laat een bericht achter